Hieronta - Turku

Hierontaa, urheiluhierontaa, triggerpiste-käsittelyjä sekä fascia-käsittelyjä Turussa

Turun Fysiokulma tarjoaa asiakkailleen klassista hierontaa, urheiluhierontaa, mobilisoivaa hierontaa, triggerpiste-käsittelyjä sekä erilaisia fascia-käsittelyjä. Lisäksi koulutettu henkilökuntamme tarjoaa myös nivelten mobilisaatio- ja manipulaatiohoitoja. Hoitojen tarkoitus on vilkastuttaa lihasten verenkiertoa, venyttää lihaskalvoja, rentouttaa lihaksia, mobilisoida niveliä ja poistaa kipuja. Toteutamme hieronnat asiakaslähtöisesti niin ammattiurheilijoille kuin vähemmän liikuntaa harrastavillekin.

Hierontaa asiakkaan tarpeiden mukaan

Klassinen hieronta ja palpointi toimivat hyvinä esihoito-, tutkimus- ja hoitomenetelminä. Hieronnan avulla fysioterapeutti ja asiakas saavat tietoa kipujen syiden diagnosoimiseksi. Tämä pidetty hoitomuoto auttaa myös rentoutumaan kiireen keskellä.

Mobilisoivaa hierontaa käytetään, kun halutaan vaikuttaa nivelten, nivelsiteiden ja nivelkapseleiden elastisuuteen sekä nivelliikkuvuuteen. Lihaksistolle tehdään voimakkaita hankaavia ja poikittaisia venytyksiä – näin lisätään lihasten venyvyyttä.

Urheiluhierontaa tarjoamme urheilijoille ja kuntoilijoille. Urheiluhieronta auttaa urheilijaa palautumaan nopeammin fyysisestä rasituksesta, mikä tehostaa harjoittelua. Lisäksi urheiluhieronta ennaltaehkäisee rasitusvammoja. Menetelmän avulla voimme myös kartoittaa lihasepätasapainoa.

Mobilisointia ja manipulointia käytetään tarpeen mukaan raajojen ja rangan nivelten, nivelsiteiden ja nivelkapseleiden elastisuuden ja liikkuvuuden parantamiseksi.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi hierontaan!