Personal trainer – Turku

Personal trainerimme auttaa saavuttamaan tavoitteesi nopeammin

Olit sitten kuntoilija tai urheilija, Turun Fysiokulmasta saat kuntoutukseen, lihashuoltoon ja fyysiseen valmennukseen tarvitsemasi avun - kaikki yhdestä paikasta, osaavan henkilökuntamme käsistä.

Tarjoamme personal trainer -palveluja jokaiselle treenitsemppausta ja tuloksia kaipaavalle yksilöllisesti, ei valmispakettina. Avullamme kohennat kuntoasi, kevennät painoasi, hankit lisää lihasmassaa tai parannat esimerkiksi urheilusuoritustasi turvallisesti ja tehokkaasti.

Personal training yksilöllisesti - sinun toiveistasi ja tarpeistasi lähtien

Personal training lähtee aina liikkeelle sinun omista tavoitteistasi ja toiveistasi. Harjoittelu perustuu ryhtikartoituksiin, liikkuvuus- ja lihaskuntotestien, aerobisen kunnon sekä kehonkoostumustestien tuloksiin. Jakson alussa testaamme sinut mahdollisimman monipuolisesti, laadimme aidosti yksilöllisen ja tehokkaan harjoitusohjelman, valitsemme sopivat harjoitustavat sekä seuraamme kehitystäsi.

Monipuolisen ja terveellisen ravitsemuksen asiantuntijoina pystymme laatimaan myös eri tarkoituksiin suunniteltuja ruokavalioita. Ravitsemus, määrätietoinen harjoittelu ja lepo ovat avaimet sinun kehityksellesi!

Personal trainer -koulutuksen lisäksi olemme koulutettuja fysioterapeutteja. Mahdolliset vaivasi eivät jää huomioimatta, ja harjoittelusi on aina turvallista. 

Meillä personal training -palveluiden maksutavaksi käyvät myös Smartum-liikuntasetelit.

Ota yhteyttä - laaditaan yhdessä tarpeitasi vastaava harjoituskokonaisuus!